Testere og testudstyret

Moderne biler kræver moderne testudstyr til fejlfinding og reparation. Hos JM Auto har vi det nyeste testudstyr til din bil. Vores avancerede firehjulsudmåler kører både bluetooth og over Internettet. Det er din garanti for, at vores data omkring lige netop din bil, altid er 100 % opdateret - og så får du altid en udskrift og en gennemgang af denne.

Hos JM Auto bruger vi BOSCH testsystem. BOSCH er hovedleverandør af elektirske komponenter og styresystemer til de fleste større bilfabrikker. Vores tester er koblet trådløst på Internettet, og opdateres løbende når der kommer ændringer til eksisterende eller nye bilmodeller.

Avanceret styretøjs- og undervognsudmåling sikrer at alle fire hjul kører i den retning de skal ifølge fabriksmålene. Det sikrer de bedste køreegenskaber og det mindste dækslid. Testeren her kører på bluetooth og er opkoblet til Internettet, så vi hele tiden har de nyeste data til ovres rådighed.

Vores avancerede BOSCH tester er koblet op til Internettet. Med direkte adgang til BOSCH - som er een af hovedleverandørerne af elektirsk udstyr til bilfabrikkerne - er vores tester sikret de nyeste opdateringer

Moderne biler har meget avancerede EL-systemer til styring af alt fra brændstofmængder til "comming home" - lys, som først slukker, når du har fundet nøglen til hoveddøren og er kommet indenfor.
Alle disse styresystemer fejlsøges og repareres ikke bare med en polsøger og en skævbider. Dertil kræves avancerede testere med tilhørende programmer - og ikke mindst en mekaniker, der kan betjene disse avancerede computere.
Hos JM Auto er vores tester-udstyr helt up-to-date.
Tidsbestilling:  4016 0703

Tue 31.05.2017 11:42

Tue
Fejlsøgning/fejludlæsning ,  Ford Focus 2008
Rigtig god service. Vi fik testet motoren uden beregning, og fik rådgivning om, hvad der skulle til, og hvad dette evt. ville koste. Helt klart et sted vi kan anbefale.

| Svar

Nyeste kommentarer

07.04 | 07:28

Simon
Lynhurtig og kompetent service

29.10 | 11:38

Johanne.Gode priser, super service og veludført arbejde på reperation

30.07 | 09:13

Kim
Rigtig god indsats for en hurtig værkstedsaftale
Der blev gjort en ekstraordinært god indsats for at få en værkstedsaftale til min bil. Stor ro

21.07 | 09:29

f 5 stjerner til Jamil
Super gode service og super flinke, og kommer med gode råd om hvad man skal være opmærksom på hva.
mvh.Frederik